Wie zijn wij?

                                                                                        

Diep in de Braziliaanse regenwouden leven ze nog, de inheemse stammen, verzot op sambamuziek. Slaan op alles wat maar kabaal maakt, en zorgen voor een gigantische tropische sfeer!

Het is er misschien niet altijd zo warm, het regent er veel maar in de zomer kan het er behoorlijk warm zijn. Zo warm dat korhoenders er bijna niet overleven en met uitsterven bedreigt worden... Maar diep in de Holtense heide, nog vrijwel nooit vertoond, leeft ook zo'n stam!

One step behind voor Sambagroep Bateristas!  

Deze groep is in 2013 ontstaan uit de Slagwerkgroep van de Holtense Muziekvereniging H.M.V. en bestaat bij volledige bezetting momenteel uit 21 slagwerkers welke te boeken is voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, optocht enz. Vul hiervoor het formulier in welke u HIER kunt vinden of in het menu aan de linkerzijde van deze website! Na uw aanvraag zal de beschikbaarheid van de slagwerkers worden gevraagd en bij minimaal 7 beschikbare slagwerkers komen we bij uw evenement/feest.

De groep repeteert elke woensdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in het gebouw van de Holtense Muziekvereniging aan de Dorpsstraat 24 D te Holten.